Změna života - úvod

Kategorie

Změna života - úvod 11. 5. 2019

Zde chci postupně sepisovat své zkušenosti se změnou životního stylu. Chci uvést jako vždy vše tj. co se povedlo i to, co se nepovedlo. Jak jsem napsal v úvodu, jednoho dne jsem si uvědomil, že nemám čas žít a jestli něco nezměním, život mi proteče mezi prsty aniž bych ho prožil. Mé rozhodnutí se mi jen potvrdilo, když jsem si nedávno povídal se svou 90ti letou babičkou, která jen tak mezi řečí prohodila "... ten život tak strašně rychle utek ..." - při tom mi trochu zamrazilo. Uvědomil jsem si, že urychleně musím něco změnit, aby se mi nestalo to samé. Udělal jsem rychlou bilanci své dosavadní části života a s hrůzou si uvědomil, že výsledný součet je téměř roven nule ... a to jsem ještě netušil, jak obtížné bude tuto změnu realizovat a ne jen o ní mluvit. Pokud mluvím o změně života, myslím tím celkovou změnu životního paradigmatu, celkového přístupu k sobě, k rodině, ke svému okolí i k Bohu. Uvědomil jsem si, že o drobné kosmetické změny typu "změna zaměstnání", "výměna manželky za mladší" (jak to mnozí řeší při tzv. krizi středního věku) pro mě nemají význam - namají potřebnou hloubku a proto o takové drobnosti nemám zájem. Uvědomil jsem si, že změna, kterou hledám a chci, musí být mnohem hlubší, musí proběhnout hluboká proměna srdce a následně i myšlení.

Komentáře

Nový komentář

Následující pole jsou skryta bežnému zobrazení a jejich vyplnění bude mít za následek zařazení Vašeho příspěvku mezi Spamy.
  • 1 Dave allen 18. 6. 2024 22:50 Odpovědět Investment is one of the best ways to achieve financial freedom. For a beginner there are so many challenges you face. It's hard to know how to get started. Trading on the Cryptocurrency market has really been a life changer for me. I almost gave up on crypto at some point not until saw a recommendation on Elon musk successfully success story and I got a proficient trader/broker Mr Bernie Doran , he gave me all the information required to succeed in trading. I made more profit than I could ever imagine. I'm not here to converse much but to share my testimony; I have made total returns of $20,500.00 from an investment of just $2000.00 within 1 week. Thanks to Mr Bernie I'm really grateful,I have been able to make a great returns trading with his signals and strategies .I urge anyone interested in INVESTMENT to take bold step in investing in the Cryptocurrency Market, he can also help you recover your lost funds, you can reach him on WhatsApp : +1(424) 285-0682 or his Gmail : BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM tell him I referred you