Na úvod

Kategorie

Na úvod 25. 11. 2018

V této části popíši své jednotlivé cesty do Santiaga - camina. Uvedu praktické rady a zkušenosti. Do budoucna bych chtěl popsat jednotlivé cesty vč. svých zážitků, protože camino mě uchvátilo, tak jsem se rozhodl, že nezůstanu jen u jednoho, ale pokud to bude možné, projdu jich více. Camino de Santiago má svou atmosféru, "kouzlo" ale i úskalí - to vše chci postupně zmínit v tomto blogu.

Proč jsem se vydal na camino? Jak jsem se o něm dozvěděl? Co mi to dalo? Na tyto a další otázky se budu snažit odpovědět v jednotlivých článcích. Zatím mohu napovědět, že první camino bylo naplněním snu, který jsem v sobě pohřbil před dvaceti lety ...

PS: Pro jednoduchost budu používat pro označení cesty do Santiaga slovo "camino". Plný název je totiž "Camino de Santiago de Compostela" nebo "Svatojakubská cesta" popř. "Pouť do Santiaga de Compostela", což se mi zdá docela dlouhé. Takže např. "Camino 2018" znamená "Camino de Santiago de Compostela 2018" atd.

Komentáře

Nový komentář

Následující pole jsou skryta bežnému zobrazení a jejich vyplnění bude mít za následek zařazení Vašeho příspěvku mezi Spamy.
  • 1 Dave allen 18. 6. 2024 22:45 Odpovědět Investment is one of the best ways to achieve financial freedom. For a beginner there are so many challenges you face. It's hard to know how to get started. Trading on the Cryptocurrency market has really been a life changer for me. I almost gave up on crypto at some point not until saw a recommendation on Elon musk successfully success story and I got a proficient trader/broker Mr Bernie Doran , he gave me all the information required to succeed in trading. I made more profit than I could ever imagine. I'm not here to converse much but to share my testimony; I have made total returns of $20,500.00 from an investment of just $2000.00 within 1 week. Thanks to Mr Bernie I'm really grateful,I have been able to make a great returns trading with his signals and strategies .I urge anyone interested in INVESTMENT to take bold step in investing in the Cryptocurrency Market, he can also help you recover your lost funds, you can reach him on WhatsApp : +1(424) 285-0682 or his Gmail : BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM tell him I referred you