Camino 2018 IV.

Kategorie

Camino 2018 IV. 7. 6. 2019

Camino 2018

Camino Inglés (The English Way) - Anglická cesta

Jsme třetí den na caminu. Plán je jednoduchý - vyrazíme na Camino Inglés a pak uvidíme, jak to bude mami zvládat a když to bude OK, tak si dáme ještě Camino Finisterre. Ke každé jednotlivé části vložím pár fotek - pokud by jich někdo chtěl vidět více, najde je v galerii.

Miño - Presedo. Den "D" + 4

Mapa třetí etapy Miño - Presedo cca 24 km ...

... a trocha obrázků ...

Tento úsek byl zvláštní ze dvou důvodů - konečně vedl z větší části přírodní krajinou a druhý důvod byl, že se při něm nic zvláštního nestalo. Byla to příjemná procházka za slunečného počasí a dokonce jsme během cesty narazili na hezkou kamennou lavičku, na které se dobře vařilo (a také obědvalo :-)). Odpoledne jsme dorazili do albergue, který patřil rozhodně k těm slabším. Vybavení minimální, sprchy trochu děsivé, ale svým způsobem útulný. Asi nejhezčí byla malba na štítu budovy, která byla nakreslena tak, aby vyvolávala dojem stanu, ze kterého koukají poutníkovi nohy. Po příchodu následovala obvyklá rutina: zabydlet-vykoupat-vyprat-najíst-odpočívat-spát :-)

Komentáře

Nový komentář

Následující pole jsou skryta bežnému zobrazení a jejich vyplnění bude mít za následek zařazení Vašeho příspěvku mezi Spamy.
  • 1 Dave allen 18. 6. 2024 22:48 Odpovědět Investment is one of the best ways to achieve financial freedom. For a beginner there are so many challenges you face. It's hard to know how to get started. Trading on the Cryptocurrency market has really been a life changer for me. I almost gave up on crypto at some point not until saw a recommendation on Elon musk successfully success story and I got a proficient trader/broker Mr Bernie Doran , he gave me all the information required to succeed in trading. I made more profit than I could ever imagine. I'm not here to converse much but to share my testimony; I have made total returns of $20,500.00 from an investment of just $2000.00 within 1 week. Thanks to Mr Bernie I'm really grateful,I have been able to make a great returns trading with his signals and strategies .I urge anyone interested in INVESTMENT to take bold step in investing in the Cryptocurrency Market, he can also help you recover your lost funds, you can reach him on WhatsApp : +1(424) 285-0682 or his Gmail : BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM tell him I referred you